Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Op het Domein van PZ BethaniŽ te Zoersel is het mansarde dak van het pomphuis compleet vernieuwd incl. de volledige houten draagconstructie.
De werken zijn zeer vlot verlopen, een prachtig resultaat en alles binnen het afgesproken bedrag. Gelukkig zijn er ook nog hardwerkende mensen in de bouw die hun vak verstaan.
Hartelijk bedankt namens alle personeel en patiŽnten!!

Michel van Ek - 17-02-2022 - 08:31

KVL dakwerken heeft bij ons de renovatie van ons dak uitgevoerd en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs nog beter/mooier geworden dan wat we verwacht hadden!
De werken worden uitgevoerd met een zeer hoog kwaliteitsniveau die je zeker niet bij elke firma zal vinden, dit in combinatie met een scherpe offerte. Ook word alles zeer proper achtergelaten bij het einde van de werken.
Bij deze, Kris en het hele team: bedankt voor de uitgevoerde werken!

steven hoes - 13-03-2021 - 08:27

Na het vragen van verschillende offertes kozen wij voor KVL dakwerken. Vanaf dag ťťn was duidelijk dat we te maken hadden met iemand die weet waarover hij spreekt. Dit in combinatie met een zeer scherpe offerte was voor ons voldoende om met Kris in zee te gaan.

Twee ongelofelijk sympathieke heren die sterk en kwalitatief werk afleveren. Van A-Z was alles afgewerkt zoals het hoort. Naast het prima werk, zorgt ook de zeer vlotte en duidelijke communicatie met Kris er voor dat wij super tevreden klanten zijn!

J. Verlinden - 12-02-2018 - 22:48

Professionele technische uitleg, meedenkend en het juiste advies voor ons huis, correcte offerte en uiteindelijk op de afgesproken datum prachtig werk afgeleverd. Mooie afwerking met detail van de oversteek en zeer strakke plaatsing van de dakpannen. Zeer tevreden en KVL dakwerken is een aanbeveling voor iedereen.
Een dikke duim en ga zo door.

Dirk en Harold
Serneels - Aarts

Dirk Serneels - 18-03-2016 - 22:03

Goede prijs, vriendelijk contact en snelle plaatsing.
Wij zijn tevreden van onze 2 nieuwe platte daken.

Familie Stynen - 13-03-2016 - 12:40


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »