Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Na het vragen van verschillende offertes kozen wij voor KVL dakwerken. Vanaf dag één was duidelijk dat we te maken hadden met iemand die weet waarover hij spreekt. Dit in combinatie met een zeer scherpe offerte was voor ons voldoende om met Kris in zee te gaan.

Twee ongelofelijk sympathieke heren die sterk en kwalitatief werk afleveren. Van A-Z was alles afgewerkt zoals het hoort. Naast het prima werk, zorgt ook de zeer vlotte en duidelijke communicatie met Kris er voor dat wij super tevreden klanten zijn!

J. Verlinden - 12-02-2018 - 22:48

Professionele technische uitleg, meedenkend en het juiste advies voor ons huis, correcte offerte en uiteindelijk op de afgesproken datum prachtig werk afgeleverd. Mooie afwerking met detail van de oversteek en zeer strakke plaatsing van de dakpannen. Zeer tevreden en KVL dakwerken is een aanbeveling voor iedereen.
Een dikke duim en ga zo door.

Dirk en Harold
Serneels - Aarts

Dirk Serneels - 18-03-2016 - 22:03

Goede prijs, vriendelijk contact en snelle plaatsing.
Wij zijn tevreden van onze 2 nieuwe platte daken.

Familie Stynen - 13-03-2016 - 12:40

We hebben een tiental verandabouwers gecontacteerd om het dak van onze veranda te vernieuwen, maar behalve een absurd hoge offerte en een e-mailtje dat men enkel volledige veranda's plaatste, kwamen er geen reacties. Dus hebben we KVL Dakwerken opgebeld die voor de ideale oplossing zorgde: een geïsoleerd plat dak met lichtkoepel.
Net zoals bij het plaatsen van onze zoldervloerisolatie, leverde Kris op enkele dagen tijd mooi en proper werk af voor een schappelijke prijs en toch met hoogwaardig materiaal. Niet alleen is onze veranda nog steeds even licht, ook is het er nu aangenaam vertoeven op hete zomerdagen én koude winterdagen.
KVL Dakwerken is een absolute aanrader!

Anthonis Tinne - 11-09-2015 - 13:37

Na enkele offertes te hebben aangevraagd kwam,KVL dakwerken als beste eruit , wel degelijk met dezelfde materialen , geen goedkopere pannen of goedkopere isolatie, toch scheelde ons dit toch direkt honderden euro's.
Kris is eerlijk en correct , harde werker , ik raad iedereen zeker aan contact op te nemen met kvl als jullie aan een nieuw dak toe zijn👍
Wij zijn heel tevreden met ons nieuwe dak , het heeft de stormen van de laatste tijd al super doorstaan .
Bedankt Kris we wensen jullie veel succes met de zaak
Peter & Pascale

Van den Bergh Pascale - 10-09-2015 - 20:03


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »