Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Klote firma wenst geen offerte te maken en smijt telefoon in!!!

Ik ego´stisch - 18-09-2019 - 08:46

Na het vragen van verschillende offertes kozen wij voor KVL dakwerken. Vanaf dag ÚÚn was duidelijk dat we te maken hadden met iemand die weet waarover hij spreekt. Dit in combinatie met een zeer scherpe offerte was voor ons voldoende om met Kris in zee te gaan.

Twee ongelofelijk sympathieke heren die sterk en kwalitatief werk afleveren. Van A-Z was alles afgewerkt zoals het hoort. Naast het prima werk, zorgt ook de zeer vlotte en duidelijke communicatie met Kris er voor dat wij super tevreden klanten zijn!

J. Verlinden - 12-02-2018 - 22:48

Professionele technische uitleg, meedenkend en het juiste advies voor ons huis, correcte offerte en uiteindelijk op de afgesproken datum prachtig werk afgeleverd. Mooie afwerking met detail van de oversteek en zeer strakke plaatsing van de dakpannen. Zeer tevreden en KVL dakwerken is een aanbeveling voor iedereen.
Een dikke duim en ga zo door.

Dirk en Harold
Serneels - Aarts

Dirk Serneels - 18-03-2016 - 22:03

Goede prijs, vriendelijk contact en snelle plaatsing.
Wij zijn tevreden van onze 2 nieuwe platte daken.

Familie Stynen - 13-03-2016 - 12:40

We hebben een tiental verandabouwers gecontacteerd om het dak van onze veranda te vernieuwen, maar behalve een absurd hoge offerte en een e-mailtje dat men enkel volledige veranda's plaatste, kwamen er geen reacties. Dus hebben we KVL Dakwerken opgebeld die voor de ideale oplossing zorgde: een ge´soleerd plat dak met lichtkoepel.
Net zoals bij het plaatsen van onze zoldervloerisolatie, leverde Kris op enkele dagen tijd mooi en proper werk af voor een schappelijke prijs en toch met hoogwaardig materiaal. Niet alleen is onze veranda nog steeds even licht, ook is het er nu aangenaam vertoeven op hete zomerdagen Ún koude winterdagen.
KVL Dakwerken is een absolute aanrader!

Anthonis Tinne - 11-09-2015 - 13:37


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »