Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2

We hebben een tiental verandabouwers gecontacteerd om het dak van onze veranda te vernieuwen, maar behalve een absurd hoge offerte en een e-mailtje dat men enkel volledige veranda's plaatste, kwamen er geen reacties. Dus hebben we KVL Dakwerken opgebeld die voor de ideale oplossing zorgde: een geďsoleerd plat dak met lichtkoepel.
Net zoals bij het plaatsen van onze zoldervloerisolatie, leverde Kris op enkele dagen tijd mooi en proper werk af voor een schappelijke prijs en toch met hoogwaardig materiaal. Niet alleen is onze veranda nog steeds even licht, ook is het er nu aangenaam vertoeven op hete zomerdagen én koude winterdagen.
KVL Dakwerken is een absolute aanrader!

Anthonis Tinne - 11-09-2015 - 13:37

Na enkele offertes te hebben aangevraagd kwam,KVL dakwerken als beste eruit , wel degelijk met dezelfde materialen , geen goedkopere pannen of goedkopere isolatie, toch scheelde ons dit toch direkt honderden euro's.
Kris is eerlijk en correct , harde werker , ik raad iedereen zeker aan contact op te nemen met kvl als jullie aan een nieuw dak toe zijn👍
Wij zijn heel tevreden met ons nieuwe dak , het heeft de stormen van de laatste tijd al super doorstaan .
Bedankt Kris we wensen jullie veel succes met de zaak
Peter & Pascale

Van den Bergh Pascale - 10-09-2015 - 20:03

Wij hebben een volledig nieuw dak laten leggen door kvl-dakwerken (pannen, isolatie, dakgoten vernieuwd,...). Uit al de dakwerkers, die geweest zijn voor offerte, hadden we bij Kris direct een goed gevoel. Hij was de enige die onmiddellijk materiaal bij had om te laten zien, heeft alles van de eerste keer deftig opgemeten (terwijl er veel waren die er maar een slag naar deden). Ons gevoel heeft ons duidelijk niet in de steek gelaten!!! Echt top!! Duidelijke afspraken, altijd stipt, altijd alles netjes achtergelaten, zeer mooie afwerking!!! Een echte aanrader voor wie een nieuw dak wil!! Niet twijfelen!!!!

Van der Eyken - 08-09-2015 - 20:38


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2